Gå direkt till innehåll
Prioritet Serneke Arena anlitar GO MO Group som digital strategisk partner

Pressmeddelande -

Prioritet Serneke Arena anlitar GO MO Group som digital strategisk partner

Eftersom att vi själva har hjärtat i Göteborg vill vi på GO MO Group självklart vara med och stötta innovativa projekt och positiva händelser inom regionen, och när Serneke bygger en multisportarena för 800 miljoner i Kviberg är det något som hela världen bör få veta. Därför blev vi otroligt glada när Prioritet Serneke Arena valde att anlita oss som digitalstrategisk partner för stötta marknadsföringen av arenan genom att stärka sin digitala närvaro.

Arenans digitala möte med sina intressenter är enormt viktigt. Detta är vad vi kommer att fokusera på och arbeta med att förbättra. Konkret innebär detta att vi kommer att optimera hemsidans användarvänlighet och design, samt att vi kommer att öka arenans tillgänglighet genom att förbättra dess sökbarhet. Vi kommer även utföra en SEO-analys som bl.a. har som syfte att utröna hur köpprocesserna hos de olika intressegrupperna ser ut.

Vårt mål är att uppnå en optimal digital strategi som synliggör och tillgängliggör den fantastiska arenan för dess målgrupper: motionärer, hotellgäster, arrangörer och föreningslivet.

"När du besöker multisportarenan blir det uppenbart att de erbjuder långt mer än ”bara” sportaktiviteter. Där finns även spännande alternativ för konferens och event samt ett enormt utbud för föreningslivet. Detta är något vi vill förmedla även via webben för att attrahera stora som små arrangörer för allt från musikfestivaler och event till företagsmässor." säger Gabriel Ghavami, VD GO MO Group AB

Ämnen

Taggar


VI VILL BLI SVERIGES BÄSTA SEO-FÖRETAG

Vi är ett proaktivt och målmedvetet team som med fullt fokus jobbar ihop för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta sökmotoroptimeringstjänst (SEO-tjänst).

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren.

Det räcker inte längre att förlita sig på gamla tillvägagångssätt utan det krävs drastiska förändringar av marknadsföringsavdelningen för att hänga med i den digitala djungeln och för att komma ut som en vinnare.

Vi ser oss som en partner i den resan och erbjuder förutom SEO, utveckling av hemsidor, e-handelssidor och mobilvänliga hemsidor. Helheten är avgörande och vi tror vår styrka ligger i att vi kan erbjuda och har kompetens inom både webbutveckling och online-marknadsföring.

FÖRTROENDEUPPDRAG OCH REKORDSTART

2016 började på topp då vi fick in prestigeuppdrag ifrån bl.a. AJ-produkter, Basware, KFX coh Colliers. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och SEO på flera europeiska marknader.

Vi är stolta över att vi lyckats utforma en SEO-tjänst som ligger otroligt rätt i tiden och som vi till ett mycket bra pris kan erbjuda våra kunder. Vår framgång hade aldrig varit möjlig utan vårt SEO-team som varit otroligt proaktiva och lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder på relativt kort tid! 

GO MO GROUP I SIFFROR

Bolaget visade en tillväxt på ca 145 % under 2015 och omsätter 14,3msek (2015). Bollen har precis satts i rullning och det roliga ligger framför oss. Ambitionen är att växla upp ytterligare och målet är att växa med ytterligare 140 % under 2016.

Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus, men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen, och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

För mer info: www.gomogroup.com

Presskontakt

Timothy Larsson

Timothy Larsson

Presskontakt Marknadsföringskoordinator 0763-452753
Gabriel Ghavami

Gabriel Ghavami

Presskontakt CEO Digital Strateg & SEO-specialist 0702451251
Reza Ghazizadeh

Reza Ghazizadeh

Presskontakt Client Success Manager, Partner Technical SEO, IT, and CSM. 0709847391

Vi hjälper stora och små B2B bolag med förstklassig Pull-marketing.

GO MO Group består av experter, leds av strateger och styrs av förändringsledare. Vi utmanar traditionell marknadsföring i grunden. Med ambitioner om att bli störst i Europa är vi idag Sveriges snabbast växande företag inom pull-marketing och SEO.

GO MO Group AB
Drottninggatan 38
41107 Göteborg
Sverige