Gå direkt till innehåll
"När Sverige går in i en lågkonjunktur kommer vi att se en massutrotning av svenska små och medelstora företag", säger Gabriel Ghavami, VD för GO MO Group
"När Sverige går in i en lågkonjunktur kommer vi att se en massutrotning av svenska små och medelstora företag", säger Gabriel Ghavami, VD för GO MO Group

Pressmeddelande -

Lågkonjunktur förintar svenska företag

Orderböckerna minskar. Räntorna ökar. Råvarupriser stiger. Elen rekorddyr. Kommersen svalnar. Sverige riskerar gå in i en lågkonjunktur. Framför allt små och medelstora svenska företag kan drabbas extra hårt.
– Mängder av företag kommer tyvärr att försvinna helt i onödan, säger Gabriel Ghavami, vd för GO MO Group.

Gabriel Ghavami är orolig för svenskt näringslivs framtid. Som rådgivare inom sälj- och marknadsföring för Sveriges största industriföretag ser han dagligen hur skruvarna stramas åt för små och medelstora företag.

Samtidigt uppfattar Gabriel Ghavami att företagen till stor del har sig själva att skylla, att de har hamnat där de är på eget bevåg. I en text förklarar han varför och vilken lösning som finns så att bolagen med sina anställda inte ska behöva duka under.

Läs Gabriel Ghavamis ord här:https://www.gomogroup.com/massutrotning/

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Vi är övertygade att Pull Marketing, datadriven och kundcentrerad digital marknadsföring är framtiden

Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren. 

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Köparna själva är idag helt drivande och företagare måste anpassa oss och kommunicera på mottagarnas villkor. GO MO bygger proaktiva och målmedvetna team som med fullt fokus jobbar ihop för att i alla lägen kunna utveckla och implementera optimala digitala strategier. Genom att sätta mottagaren i centrum kan våra kunder "kapitalisera på befintlig efterfrågan", det vill säga att sälja till de som vill köpa – Pull Marketing.

FÖRTROENDEUPPDRAG OCH REKORDSTART

Även 2021 började på topp då vi fick in nya prestigeuppdrag ifrån bl.a. två Fortune 500 bolag inom B2B. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och SEO på flera internationella marknader.

GO MO GROUP I SIFFROR

Sedan 2022 är GO MO Group en del av den ambitiösa byrågruppen Collaboration Art, med Investment AB Spiltan som ägare. Ambitionen är att växla upp ytterligare och växa till att bli störst i Europa på det vi gör. 

Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus, men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen, och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

För mer info: www.gomogroup.com

Kontakter

Timothy Larsson

Timothy Larsson

Presskontakt Marknadsföringskoordinator 0763-452753
Gabriel Ghavami

Gabriel Ghavami

Presskontakt CEO Founder 0702451251

Vi utmanar B2B-marknadsföringens status quo.

GO MO Group är en internationell digital marknadsföringsbyrå som hjälper B2B-företag att uppnå optimala marknadsföringseffekter. Med en stor organisation och datadrivna processer är vi en ledare inom digital marknadsföring.

GO MO Group AB
Drottninggatan 38
41107 Göteborg
Sverige