Gå direkt till innehåll
Hotellkedjan Best Western anlitar GO MO Group  – SEO-byrån utökar och anställer fyra personer

Pressmeddelande -

Hotellkedjan Best Western anlitar GO MO Group – SEO-byrån utökar och anställer fyra personer

GO MO Group, som är ett av Sveriges snabbast växande företag inom digital marknadsföring och SEO, växer med flera nya kunder. Senast i raden är hotellkedjan Best Western som har stort behov av SEO i en digitalt orienterad hotellmarknad.
För att möta den ökade efterfrågan anställer GO MO Group nu ytterligare fyra personer, bland andra Andreas Wicksell som senast kommer från Bruce Clay i Dubai. Tre personer anställs till kontoret i Pune, Indien.

Under den senaste tiden har GO MO Group utökat sin kundgrupp med företag som Alfa Laval, TÜV NORD och nu även Best Western.
– Inför lanseringen av en ny sajt har vi tagit hjälp av GO MO Group för att vässa vår SEO. Vi ser nu flera internationella aktörer i branschen som satsar stort på annonsering, ett ändrat sökbeteende och en stor och aktiv kundcommunity. En bra webbnärvaro och digital strategi är avgörande för att vara relevant, säger Per Telander, Web Strategy Manager hos Best Western Hotels & Resorts.

GO MO Group har sedan starten för fem år sedan vuxit till ett sextiotal medarbetare och ser fram emot att fortsätta sin expansion och utveckla sitt erbjudande, bland annat med hjälp av de fyra nyanställda.
Andreas Wicksell kommer senast från Bruce Clay i Dubai där han haft rollen som Business Development Manager. Tillsammans med CEO James Colbert byggde han upp divisionen i Dubai och var bland annat ansvarig för kunder som Johnson&Johnson.

– Jag tycker att det är oerhört spännande att komma in i denna fas i GO MO Groups utveckling. De har lagt en fantastisk grund och har nu ambitionen att fortsätta att växa och utvecklas. Det känns också tryggt att arbeta på ett företag som alltid har kundernas affärsnytta i fokus, det får mig att känna mig stolt över det jobb jag gör, säger Andreas Wicksell.

Andreas har sedan tidigare en Bachlor’s Degree i International Hospitality Management från Dubai.
Utöver Andreas Wicksell anställs tre personer till kontoret i Pune i Indien under juni månad. Bland annat Kunal Bajaj som utsetts till en av Top 50 Most Influential Digital Media Professionals av World Marketing Congress.

För mer information kontakta:
Gabriel Ghavami, CEO GO MO Group, tfn: +46 (0)702 451 251 e-post: gg@gomogroup.com
Bilder för fri publicering kontakta Rebecca Sinnerstedt, +46 (0)57 50 955, e-post: rebecca.sinnerstedt@perspective.se
www.gomogroup.com/

GO MO Group är ett av Sveriges snabbast växande företag inom digital marknadsföring och SEO. Företaget arbetar på en global marknad med kontor i Stockholm, Göteborg och i Pune, Indien, och har totalt 61 anställda. Bolaget fokuserar på att vara en komplett partner som hjälper medelstora och stora företag att ta kloka datadrivna beslut. 

Ämnen

Kategorier

Regioner


VI VILL BLI SVERIGES BÄSTA SEO-FÖRETAG

Vi är ett proaktivt och målmedvetet team som med fullt fokus jobbar ihop för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta sökmotoroptimeringstjänst (SEO-tjänst).

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren.

Det räcker inte längre att förlita sig på gamla tillvägagångssätt utan det krävs drastiska förändringar av marknadsföringsavdelningen för att hänga med i den digitala djungeln och för att komma ut som en vinnare.

Vi ser oss som en partner i den resan och erbjuder förutom SEO, utveckling av hemsidor, e-handelssidor och mobilvänliga hemsidor. Helheten är avgörande och vi tror vår styrka ligger i att vi kan erbjuda och har kompetens inom både webbutveckling och online-marknadsföring.

FÖRTROENDEUPPDRAG OCH REKORDSTART

Även 2017 började på topp då vi fick in prestigeuppdrag ifrån bl.a. Alfa Laval, Raison dÉtre och många fler. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och SEO på flera internationella marknader.

Vi är stolta över att vi lyckats utforma en SEO-tjänst som ligger otroligt rätt i tiden och som vi till ett mycket bra pris kan erbjuda våra kunder. Vår framgång hade aldrig varit möjlig utan vårt SEO-team som varit otroligt proaktiva och lyckats uppnå enormt bra resultat för våra kunder på relativt kort tid! 

GO MO GROUP I SIFFROR

Bollen har precis satts i rullning och det roliga ligger framför oss. Ambitionen är att växla upp ytterligare och målet är att växa med ytterligare +50 % under 2017. Vi omsätter idag strax över 25msek (12/2016 siffror).

Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus, men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen, och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

För mer info: www.gomogroup.com

Presskontakt

Gabriel Ghavami

Gabriel Ghavami

Presskontakt CEO Founder 0702451251

Vi utmanar B2B-marknadsföringens status quo.

GO MO Group är en internationell digital marknadsföringsbyrå som hjälper B2B-företag att uppnå optimala marknadsföringseffekter. Med en stor organisation och datadrivna processer är vi en ledare inom digital marknadsföring.

GO MO Group AB
Drottninggatan 38
41107 Göteborg
Sverige