Gå direkt till innehåll
Magnus Gelkén, Strategic Growth & New Customer Acquisition Manager
Magnus Gelkén, Strategic Growth & New Customer Acquisition Manager

Pressmeddelande -

GO MO Group fortsätter växa – genomför strategisk rekrytering

En helt ny tjänst tillsätts där Magnus Gelkén anställs som Strategic Growth & New Customer Acquisition Manager på Göteborgskontoret för att skapa bästa förutsättningar för skalbar tillväxt. Magnus kommer närmast från Almi i en roll där han arbetat med affärsutveckling.

Magnus är en av de senaste i ledet av flera rekryteringar kopplade till byråns expansion. Även internationellt anställs 6 nya medarbetare till både kundteamen och administration. Utöver detta tar Göteborgsbyrån sikte på ännu en internationell expansion inom en snar framtid.

Under 2021 har B2B-företag investerat allt mer i att ställa om sin kommunikation och försäljning efter digitala köpbeteenden. När efterfrågan på sådan digital marknadsföring och digitalisering av säljprocesser ökar, så ökar även kundtrycket på de byråer som erbjuder pull-marknadsföringstjänster.

"Tillväxt och förändring är smärtsamt. Men ingenting är lika smärtsamt som att fastna där du inte hör hemma. Vår tillväxtresa måste fortsätta och vi fortsätter bygga ett bolag med optimala och skalbara processer, struktur och ett tjänsteerbjudande som fungerar lika bra nu som i framtiden. Magnus Gelkén är en fantastisk rekrytering då han är en hybrid mellan en senior affärsutvecklare och kundorienterad B2B-försäljare, precis vad GO MO Group behöver…” –Gabriel Ghavami, VD på GO MO Group

Magnus kommer senast från Almi. Därifrån tar han med sig en bred erfarenhet av affärsutveckling och finansiering från kontakt med en stor mängd företag. Den nya tjänsten på GO MO Group kommer bland annat gå ut på att hjälpa företag förenkla sin försäljning och göra kundresan tydligare.

"Jag har via kontakt med hundratals företagare fått en djup förståelse för tillväxtresans utmaningar. GO MO kändes som en bra match i och med att vi båda anser att digitala B2B-säljprocesser som sätter kunden först är framtiden. Det handlar inte om att göra saker rätt, det handlar om att göra rätt saker – det kvittar om en process för sälj eller leadsgenerering utförs perfekt om den inte är utformad på rätt sätt från första början.” – Magnus Gelkén, Strategic Growth & New Customer Acquisition Manager

Tidigare i år kunde GO MO Group rapportera en stark ökad efterfrågan av digitala marknadsföringstjänster inom B2B-segmentet. Detta gjorde att pull marketing-byrån redan under våren kunde växa genom 12 rekryteringar på kontoren i Sverige och Indien.

“Jag ser enormt mycket fram emot att investera ytterligare i de fundament för skalbar tillväxtprocess som Magnus och hans framtida team kommer möjliggöra.” — Gabriel Ghavami, VD på GO MO Group


För mer information: 
Timothy Larsson
timothy@gomogroup.com

Magnus Gelkén
mg@gomogroup.com
+46 725 85 59 35

Ämnen

Kategorier

Regioner


Du är övertygad om att pull-marketing, datadrivet och digital marknadsföring är framtiden - då blir vi den optimala partnern 

Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren. 

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! GO MO bygger proaktiva och målmedvetna team som med fullt fokus jobbar ihop för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta sökmotoroptimeringstjänst (SEO-tjänst).

FÖRTROENDEUPPDRAG OCH REKORDSTART

Även 2021 började på topp då vi fick in nya prestigeuppdrag ifrån bl.a. två Fortune500 bolag inom B2B. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och SEO på flera internationella marknader.

GO MO GROUP I SIFFROR

Bollen har precis satts i rullning och det roliga ligger framför oss. Ambitionen är att växla upp ytterligare och målet är att växa med ytterligare. Gruppen omsätter ca 45 msek (12/2020 siffror).

Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus, men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen, och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

För mer info: www.gomogroup.com

Kontakter

Timothy Larsson

Timothy Larsson

Presskontakt Marknadsföringskoordinator 0763-452753
Gabriel Ghavami

Gabriel Ghavami

Presskontakt CEO Founder 0702451251

Vi utmanar B2B-marknadsföringens status quo.

GO MO Group är en internationell digital marknadsföringsbyrå som hjälper B2B-företag att uppnå optimala marknadsföringseffekter. Med en stor organisation och datadrivna processer är vi en ledare inom digital marknadsföring.

GO MO Group AB
Drottninggatan 38
41107 Göteborg
Sverige