Gå direkt till innehåll
GO MO Group får SEO-uppdrag av Stena Recycling

Pressmeddelande -

GO MO Group får SEO-uppdrag av Stena Recycling

GO MO Group AB, som erbjuder tjänster inom digital pull-marketing, får nu uppdraget att stötta och vidareutveckla Stena Recyclings SEO-arbete.

Uppdraget som löper under ett år är gäller samarbete på fem marknader, GO MO Group ska hjälpa till att knyta samman olika marknader och koordinera SEO-arbetet.

Genom innovativa återvinningslösningar bidrar Stena Recycling till att bevara materialen i den cirkulära ekonomin. SEO är något som Stena Recycling startat utveckling kring på sina olika marknader och nu utvecklas detta vidare i samarbetet med GO MO Group.

– Dagens digitala landskap bjuder både på stora utmaningar men framförallt enorma möjligheter. Att knyta samman försäljning och marknadsföring är oerhört viktigt. I samarbetet med GO MO Group kommer vi att arbeta mer datadrivet för att ge bättre stöd till säljarbetet framöver, säger Magnus Rundberg, säljchef Stena Recycling International.

Idag startar över 90 procent av B2B köpprocesser online. B2C företag har sedan länge förstått detta, medan många större industriföretag fortfarande jobbar med säljprocesser på liknande sätt som de alltid gjort. För många av dem har det varit svårt att ställa om då det tar tid och kräver stora insatser.

– Stena Recycling är ett starkt företag i framkant som har kommit en bra bit på vägen med sitt arbete, och nu kan vi hjälpa dem att utvecklas ytterligare. Genom att knyta samman deras marknader, som tidigare arbetat separat med SEO, kommer vi att få ett bättre resultat tillsammans. Stora bolag måste arbeta övergripande och datadrivet med SEO och leads-generering för att få verklig effekt, säger Gabriel Ghavami, CEO GO MO Group.

Vissa marknader kommer och att ha kvar sitt samarbete med lokala SEO-byråer men GO MO Group koordinerar arbetet så att de samverkar och stärker organisationen och säljprocessen utifrån ett centralt perspektiv.

För mer information kontakta:
Gabriel Ghavami, CEO GO MO Group, tfn: +46 (0)702 451 251, e-post: gg@gomogroup.com

Bilder för fri publicering kontakta Rebecca Sinnerstedt, +46 (0)57 50 955, e-post: rebecca.sinnerstedt@perspective.se

www.gomogroup.com/

Ämnen

Kategorier

Regioner


Du är övertygad om att pull-marketing, datadrivet och digital marknadsföring är framtiden - då blir vi den optimala partnern 

Marknadsavdelningens roll och möjligheter har förändrats blixtsnabbt de senaste åren. 

Sverige står inför enorma utmaningar och många i näringslivet har halkat efter den digitala evolutionen. Konsumenten är idag helt drivande och vi företagare måste haka på, kosta vad det kosta vill! GO MO bygger proaktiva och målmedvetna team som med fullt fokus jobbar ihop för att i alla lägen kunna erbjuda marknadens mest kompletta sökmotoroptimeringstjänst (SEO-tjänst).

FÖRTROENDEUPPDRAG OCH REKORDSTART

Även 2018 började på topp då vi fick in prestigeuppdrag ifrån bl.a. Coor, BestWestern och många fler. Där ingår även internationella uppdrag som att hantera Content Marketing och SEO på flera internationella marknader.

GO MO GROUP I SIFFROR

Bollen har precis satts i rullning och det roliga ligger framför oss. Ambitionen är att växla upp ytterligare och målet är att växa med ytterligare +30 % under 2018. Vi omsätter idag strax över 30msek (12/2017 siffror).

Stor del av framgången beror på hårt arbete och ett enormt fokus, men det faktum att vi lyckats kapitalisera på paradigmskiftet inom den digitala världen, och att Google ändrat spelreglerna för den organiska rankningen är också bidragande.

För mer info: www.gomogroup.com

Presskontakt

Timothy Larsson

Timothy Larsson

Presskontakt Marknadsföringskoordinator 0763-452753
Gabriel Ghavami

Gabriel Ghavami

Presskontakt CEO Founder 0702451251

Vi utmanar B2B-marknadsföringens status quo.

GO MO Group är en internationell digital marknadsföringsbyrå som hjälper B2B-företag att uppnå optimala marknadsföringseffekter. Med en stor organisation och datadrivna processer är vi en ledare inom digital marknadsföring.

GO MO Group AB
Drottninggatan 38
41107 Göteborg
Sverige