Gå direkt till innehåll
GO MO Group lanserar ny hemsida åt Powerheat

Nyhet -

GO MO Group lanserar ny hemsida åt Powerheat

Verksamheten utökades för en tid sedan med ytterligare en del: Sprinklersystem. Den tjänsten ville vi såklart få in under samma tak. Samtidigt hade tidens tand slitit ut den gamla hemsidan.

Vi behövde bli uppdaterade, dessutom ville vi att sidan skulle bli mer SEO-vänlig.

Steg 1 var att göra en genomgång av var och hur konkurrensen ser ut på de sökord som man vill bli hittade på samt hur starka konkurrenterna är. Med detta som underlag kan vi framförallt uppdatera texterna så att vi kommer fram på Googles organiska sökfält bättre.

Därefter behövde vi bilder från den del av verksamheten som inte har blivit fotograferad förut. Vi anlitade samma fotograf som tidigare, Lars Owesson.

Unika bilder i bra kvalité ger företaget en stark identitet. Tillsammans med en enkel, genomtänkt struktur, gör vi det lätt för besökaren att navigera på siten.

Hemsidan är skapad i plattformen WordPress, vi valde en responsiv design som anpassas efter olika enheter och skärmstorlekar. På så vis möter vi alltid våra besökare på bästa tänkbara vis.

Hemsidan är skapad av GO MO Group AB


Länk till: HEMSIDAN

Greger Samuelsson, 

VD, Powerheat Piping Sweden AB

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Timothy Larsson

Timothy Larsson

Presskontakt Marknadsföringskoordinator 0763-452753
Gabriel Ghavami

Gabriel Ghavami

Presskontakt CEO Digital Strateg & SEO-specialist 0702451251
Reza Ghazizadeh

Reza Ghazizadeh

Presskontakt Client Success Manager, Partner Technical SEO, IT, and CSM. 0709847391

Vi hjälper stora och små B2B bolag med förstklassig Pull-marketing.

GO MO Group består av experter, leds av strateger och styrs av förändringsledare. Vi utmanar traditionell marknadsföring i grunden. Med ambitioner om att bli störst i Europa är vi idag Sveriges snabbast växande företag inom pull-marketing och SEO.

GO MO Group AB
Drottninggatan 38
41107 Göteborg
Sverige